Vyhledávání


FCC František Vláčil na webu aneb O čem se mluví...

26.09.2013 21:16

Jistě vaší pozornosti neunikl článek z 23. září na serveru nostalghia.cz (https://www.nostalghia.cz/webs/vlacil/index08.php). V článku o aktualitách ohledně dění okolo Františka Vláčila je i odstavec věnován našemu klubu. Tímto srdečně děkujeme autorovi za zájem, jsme poctěni. Cítíme se však povinni uvést některé věci na pravou míru.

Heslo klubu FCC František Vláčil není Vláčilovo "Kdo chce hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod". Stejně tak to není známé (a ve smyslu podobné) motto Arnolda Schwarzeneggera „Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“. I když se naše lidská i fotbalová filosofie ztotožňuje a souhlasí s obojím, oficiálně se tímto mottem nazaštitujeme. Našemu srdci je ovšem také blízko heslo našich skandujících fanoušků: "František Vláčil, góla Vám tam vpáčil!"

Další věc se týka zobrazeného logo týmu FCC František Vláčil. Uvedené logo je chybně oříznuté a není tak zcela kompletní. Mezinárodní designérské soutěže na naše logo se účastnilo přes 200 návrhů od desítek autorů z celého světa, některé návrhy byly zaslány dokonce až z daleké Číny nebo Tchaj-wanu. Odborná 13-ti člená komise pak návrhy pečlivě prošla a vybrala ten nejlepší, který můžete vidět na našich oficiálních stránkách či na našem facebooku (https://www.facebook.com/FCCFrantisekVlacil).

Všechny naše fanoušky a podporovatele také vyzývám, aby nás sledovali na uvedeném facebookovém profilu, ke všem informacím (a některým navíc!) ohledně klubu se dostanete mnohem dříve. :-) Díky a zachovejte nám přízeň.