Vyhledávání


UPDATE #16 Fanoušek Lukáš

17.10.2014 11:27

UPDATE #16 Náš věrný fanoušek Lukáš stihl sepsat v krátkém čase výborný report, který Vám s hrdostí přinášíme. Pěkně se usaďte a s chutí do toho.

Report – FCC František Vláčil vs. Colgate Team
Dle slov naší fanynky: „Ale byl to dobrý fočus, že jo?“
Byl.

Sešlo se nás zas věru požehnaně v ten sychravý středeční večer. Těm šťastnějším prošla pod rukou placatka plná domácích slivek a pro další zahřátí občas někdo zaskočil dovláčet zpátky zatoulaný míč pro náš domácí tým.

Po písknutí se rozběhl pravý biják (popcorn jsme ale od pořadatelů tentokrát nedostali), který předznamenával vyrovnané síly na obou stranách. Kucí ale chytli tempo a vyloženě chuť dovádět, pročež se misky vah rychle přesouvaly k Vláčilovi se stále svěží podporou střídání útočných dvojic, vysílaných na zteč.

Skóre otevřel Honza V. po zhruba čtvrt hodině zápasu, jenž dalekonosnou střelou propálil přesně mezeru v nepřátelských řadách, ozvalo se táhlé zazvonění levé tyče, pak i pravé a nakonec se v momentu zatajeného dechu rozvlnila síť branky. První gól! Soupeři ale po celou dobu nepřestávali tlačit. Jeden z jejich nebezpečných přímáků po nešťastné teči schytal Tom bolestivě naplno a vytvořil na jeho tváři poněkud blbější výraz, než je u něj obvyklé. Fanoušci s ním cítili. Kolem 23. minuty po sto a jednom neproměněném brejku zlomil Kubka svou smůlu, obešel si šikovně dva obránce, přeskočil brankáře a vpálil tam druhý.

Po přestávce náš tým utvrzoval skvělou formu. Byla to přehlídka výborných kombinací a dostatečně přesných přihrávek, ostřelovalo se jako na běžícím pásu. Fanouškovská srdce nejednou dojetím zaplesala. Dokonce i Tomovy střely prosvištěly po upravené geometrii jeho pohledu nebývale těsně kolem tyček, avšak pouze vně. Krásný slušný fotbal lehce kazil jakýsi rapl s obrácenou devítkou na dresu. Po vynervované pošťuchovací konfrontaci s trenérem (už ho fakt dosral) padly žluté na obou stranách. V 11. minutě před koncem inkasoval Colgate Team potřetí, když Honza překvapil ze skoro nulového úhlu. Lukáš obratně dovršil potyčku s malým panem raplíkem, který byl poslán s červenou domů. Za potlesku samozřejmě. Přihlížející už pomalu očekávali poslední hvizd píšťalky, když tu si Jakub spravil chuť po trefeném dřevnu, kdy míč vyletěl nejednoznačně z čáry či brankoviště, a po kombinaci s Honzou V. konečně proměnil. Před úplným závěrem to tam stihl propasírovat Kubka do pětice.

5:0!!!
P.s. Tímto se omlouvám Tomášovi, jenž je však zvyklý být vtipkujícím středem pozornosti

L.