Vyhledávání


UPDATE #17 Stoper Kuba

30.10.2014 17:15

UPDATE #17 Stoper Kuba na sebe vzal po včerejší prohře nelehký úkol a sepsal své dojmy ze zápasu. A jak skvěle si s tím poradil, si můžete přečíst o kousek níže. :D

V kalendáři najdete jako svátek sice 28.10, ale ten pravý, alespoň co se malého fotbalu týče, měl být k vidění až ve středu. Souboj prvního suvereního týmu soutěže a nás, tedy týmu, co za posledních šest utkání nepoznal hořkost porážky a série 181minut bez obdrženého gólu, slibovala více než zajímavou podívanou.

V mrazivém večeru se nás sešlo protentokrát tak akorát, aby na hřišti každý nechal všechny svoje síly. Po kvalitní rozcvičce, u některých posilnění něčím na kuráž, se mohlo ve 20hod rozehrát a začít toto očekávané představení. Taktické pokyny, jak jim zbytečně nedávat balon, vzali za své již asi v 7. vteřině, kdy se soupeř řítil prakticky sám na Jirku, ale ten opět, jako ještě v mnoha případech později, podržel.

Herně z naší strany velmi dobré utkání, se rozlousklo během nešťastných 8 minut, kdy soupeř „plácal“ ze všech míst na hřišti do balonu a padalo tam, co mohlo. Vláčilovská série bez obdrženého gólu se zastavila na čísle 199min, což je úctyhodný výkon. Na čase započít novou (zbývající 4 zápasy=240min… challlenge?). Z naší strany bylo k vidění několik slibných šancí, mnoho povedených (i nepovedených) nahrávek a jak už to tak při naších akcích bývá, ani na konstrukci branky jsme nemohli zapomenout a trochu jí polaskat.
Do druhého poločasu se šlo za stavu 0-4. Na soupeře jsme zatlačili a začalo to nést ovoce. Po Pavlově gólu s efektní oslavou, po mém KRÁSNÉM gólu, o kterém mám zakázáno se rozepisovat, to již bylo 2-4 a znovu bylo o co hrát. Ale jak to tak chodí, soupeř opět „plácl“ dvakrát do balonu a bylo dohráno.

A na závěr? Znovu a znovu, všechna čest a poděkování divákům, fanouškům, přítelkyním, (přítelům?), kteří i v té zimě přišli a znovu svými hlasy, pokřiky, tleskáním, u některých možná i jiné motivace (co Peťo?), hnali všechny naše hráče k lepším výkonům. Ač prohra, zápas se snad musel líbit.

Kdo dočetl až sem, gratuluju a děkuju a nebojte, dlouho ode mě zas nic číst nebudete muset

A v neděli ve 14hod na Armenské, kochat se těmi našemi krásnými… akcemi…!!! Naviděnou

K.