Vyhledávání


UPDATE #11 Fanoušek Michael

02.05.2014 13:01

UPDATE #11 A načínáme druhou desítku reportů ze zápasu. Opět jsme pár zápasů přeskočili, ale doufáme, že nám to odpustíte. Tentokrát se s Vámi o své dojmy z posledního zápasu s Habrůvkou B podělí náš fanoušek Michael Skřeček, kterému tímto patří velké díky.

Středeční zápas měl rozhodně širokou nabídku zábavy pro fanoušky, kteří se opět sešli v hojném počtu (čtěte: více než pět). Zápas začal rozhodně lépe pro soupeřův tým s prvním gólem hned v začátečních minutách zápasu, zatímco naši se museli přizpůsobit většímu počtu hráčů, kteří mohli vystřídat (již několik zápasů byl pouze jeden náhradník), což vedlo k menším zmatkům a zbytečným
průtahům. Netrvalo ovšem dlouho a Vláčil začal plně využívat výhodu více střídání a zakrátko odměnili fanoušky svým prvním gólem. Od tohoto bodu začal být zápas mnohem vyrovnanější, s dalším gólem pro Vláčila a celkově lepší spoluprací hráčů. Bohužel zůstával jeden problém, a to nedostatečné pokrytí protivníkových hráčů, což vedlo k občasným bleskovým útokům na bránu, kterou
brankář s výjimkou chvíle, kdy stál sám proti dvěma hráčům, vždy uhájil. Pochvala rozhodně patří i útočníkům, kteří neúnavně doráželi na protivníka a dostávali se do šancí, které nakonec dvakrát proměnili na konečný stav 4:2.

Zápas se tentokrát obešel bez vážnějších prohřešků na obou stranách, rozhodčí pískal poměrně svědomitě, kromě faulu na trenéra týmu (více o této události si můžete přečíst v krátkém příběhu ''Hráč, který vykřikl příliš''). Stejně jako minule se jeden z míčů dostal opět na střechu vedlejší budovy, což dovolilo jednomu z hráčů si opět procvičit své budovo-lezecké schopnosti. Z pohledu fanouška to tedy byl velmi dobrý zápas plný napínavých momentů, smíchu a radosti z vítězství.

Hráči Františka Vláčila opět ukázali, že protivníka dokáží převálcovat a po této zásluze byli určitě odměněni ranní kocovinou.

M.