Vyhledávání


UPDATE #15 Obránce Pavel

04.10.2014 14:05

UPDATE #15 Slíbený report je tu. Byl to boj, ale Pavel nakonec termín do dalšího zápasu stihl a zpříjemní nám tak víkend zajímavým počtením. Vzhůru do toho!!!

A je to tady, dočkali jste se, report ze zápasu FCC František Vláčil vs. Vyšší Princip je tady!!!

Pondělí 29.09.2014 20:00hod, Teplota 17,2 ºC, Vlhkost 62,4 % (počasí na seznamu nikdy nelže!!!). Hráči Františka Vláčila vbíhají na hřiště na předzápasovou rozcvičku, která jako na každý zápas, nemůže chybět ani na tento, pro tým tak důležitý mač.

Týmy jsou pomalu připraveny, mimochodem ten Vláčilův je v plné sestavě, což je vynikající zpráva, nejen pro tým samotný, ale i pro fanoušky, kterých se mimochodem opět dostavilo požehnaně.
A je to tady, rozhodčí už se pomalu nadechuje k úvodnímu hvizdu, ale co se děje! Na hřiště vbíhá sličná dívčina držíc v ruce něco jako fotoaparát. A opravdu, jedna z fanynek zřejmě byla natolik zaskočena a učarována plnou sestavou Vláčila, že neudržela chladnou hlavu a musela udělat pár fotek do svého deníčku či alba.

Rozhodčí konečně zapískal úvod utkání a šlo se na věc.

Zápas byl až na pár výjimek pod taktovkou Vláčila, tým hostů ve všech třech případech kdy skóroval, pouze dotahoval pro něj nepříznivé skóre. Nejvíce nepříjemný byl pak vyrovnávací gól na 3:3 v 59 minutě, v tu chvíli už většina hráčů i fanoušků doufala ve výhru, ale bohužel z toho nakonec byla jen remíza. Po hořkém konci se nakonec všichni shodují, že jsme sice mohli vyhrát, ale remíza s jedním z nejlepších týmů v lize určitě není špatná. Je veliká škoda, že se nám nepodařilo proměňovat šance, kterých bylo opravdu dost. Své by o tom mohl říct náš elitní střelec Kuba, autor prvního gólu, který neproměnil několik samostatných nájezdů na gólmana. Pozvánka od p. Vrby se tedy zatím odkládá na neurčito. Za zmínku také stojí velmi dobrý zápis nového útočníka Honzy, který potvrdil svoje kvality gólem v 33 minutě a také Zelího, který svojí aktivitou a buldočí zarputilostí vstřelil náš třetí gól.

Závěrem se dá konstatovat, že tým šlape dobře a je připraven na další utkání, kde vyzve FC Coco Aradza,

Děkuji za pozornost a těším na další utkání, kde se doufám sejdeme opět ve velkém počtu.

Z maturitního slohu jsem měl za 4, takže gramatika i celý článek je určitě na hodně vysoké úrovni!!! Fotbalu zdar, Pavel