Vyhledávání


UPDATE #19 Fanoušek Lukáš

10.04.2015 11:10

UPDATE #19 První jarní report je tu! Jak jsme slíbili, přináší Vám ho zaslouženě nejlepší fanoušek večera Lukáš. Příjemné počtení.  :-) Slíbenou fotku autora reportu s odměnou pro nejlepšího fanouška uveřejníme později, až se umravní ty davy vilných fanynek, které po ní tak nedočkavě touží. :-)

"Jejich revírem jsou fotbalová hřiště, jejich tempo je vražedné, jejich protivníci jsou zapomenuté registračky, zauzlované tkaničky kopaček a stále se zmenšující branka soupeře. Muži z Františka Vláčila trénují ve dne v noci. Jejich úkolem je drtit soupeře v malé kopané a pobavit jejich věrné fans. A přesně o to se pokoušeli i ve středeční večer proti borcům z Renfus Team.

Hráči Vláčila vletěli na své soupeře s nasazením a elánem, jak jsme zvyklí. Úvodní dosti tichou kulisu, jež fanklub vytvářel, způsobilo, že tentokrát (nebo spíš jako obvykle) většinu diváků tvořily mladé distingované dámy, které jen v němém úžasu hleděly na rýsující se vypracovaná těla fotbalistů v černočervených dresech. Jejich zasněné úsměvy však zmizely z tváří již ve třetí minutě, kdy Renfus otevřel skóre. Geniální a fotbalovou přihrávku Kuby, totiž nikdo z týmu nepochopil a právě na jeho spoluhráče padá největší díl viny. Vláčil díky tomu trochu vypadl ze hry, ale po pár minutách a několika desítkách peprnější slov dokázal vyrovnat. Ochozy bouřily, dámy plakaly štěstím a matky po celém Brně začaly přejmenovávat své děti po svých idolech z Vláčila. Bohužel radost netrvala dlouho. Renfus odpověděl vlastní povedenou akcí a opět se dostal do vedení. Vláčil však vrhl všechny své síly do útoku a do poločasu zvládl vyrovnat.

Po krátkém oddychu drama opět pokračovalo a opět začal lépe Renfus. Ač si zprvu nebyl rozhodčí jistý, odpískal gól. Fanoušci však věděli, že si s námi Vláčil jen hraje a dělá utkání napínavým. Hned po minutě totiž Kuba Milotínský uvolnil krásnou nahrávkou Toma, který zakopl o míč tak šťastně, že vstřelil branku. Od této chvíle už se zápas nesl v jasném duchu a i když si hráči Renfusu vytvořili pár šancí, Jirka v bráně byl bezchybný a všechny lapil. Vláčil přidal ještě tři krásné góly a završil tak zaslouženou výhru.

Za zmínku stojí ještě dvě věci. Opět skvělý výkon již zmíněného Kuby Milotíského. Jedinou smůlou je, že trenér Vrba opět nepřijal pozvánku na zápas a tak je česká reprezentace ochuzena o skvělého hráče. A za druhé, návrat jedné z opor týmu. Milan se fanouškům uvedl skvělým výkonem. Sám si vypracoval obrovskou šanci, kdy pádil sám na brankáře. Jeho zakončení technickou střelou, letící do šibenice by mu mohl závidět sám Messi. Bohužel těsně před bránou chytl míč silný poryv větru a ten tak jen o milimetr minul soupeřovu svatyni.

Budeme mu proto přát gól v příštím utkání a Vláčilovi, aby udělil příštím soupeřům fotbalovou lekci (i když ti by spíše potřebovali doučování rodného jazyka).

FOTBALU ZDAR A VLÁČILOVI ZVLÁŠTĚ!"

Lukáš.